Samba ladies

Sandra Brekke Ugelstad, Grunder og Daglig Leder

+47 45 21 32 70 / Sandra Brekke Ugelstad

Sandra er grunder og Daglig Leder av Samba Ladies. Sandra prøvde samba for aller første gang i Barcelona 2006 og falt for det med en eneste gang! Hun har hentet sin inspirasjon og kompetanse fra kjente skoler som Carlinhos de Jesus og Jaime Aroxa i Rio de Janeiro, Brasil, samt at hun hadde en fordypningsperiode i Australia. Sandra har også studert dans ved både Spin Off og Bårdar Akademiet i Oslo. I 2009 deltok hun på det verdenskjente karnevalet i Rio som danser for Beija Flor. Sandra har også hatt show for Stjernekamp, God Morgen Norge, Skal vi Danse, VGTV, åpningen av fotball VM 2014 på Kontraskjæret, danser i forestillingen Sambadrome som gikk på Operaen august 2014 og en rekke med firmaeventer og festivaler. Ved siden av samba, jazz og ballett danser hun også en del pardans når hun får tid. Salsa, zouk og bachata for å nevne noen. Sandra er kjent for sin elegante stil, rene linjer og sitt brede smil.


Jenny Elizabeth Gjerlow, Grunder og Kunstnerisk Leder

+47 90 94 68 34 / Jenny Elizabeth Gjerløw

Jenny er den andre grunderen av Samba Ladies. Hennes interesse for samba og latinamerikansk kultur har hun fått inn med morsmelka. Jenny startet med Samba i Oslo i 2006, hennes erfaring og fordypning i dans er utviklet fra studier ved kjente sambaskoler i Brasil, Australia og Argentina. Hun har deltatt i den verdensberømte karnevals-paraden i Rio de Janeiro samt hatt show for blant annet skal vi danse, stjernekamp og åpningen av fotball VM 2014 på Kontraskjæret. Ved siden av Samba Ladies jobber Jenny som yoga og gruppetreningsinstruktør og har gjort dette i mer enn 14 år. Hun har i tillegg til dette jobbet som lærer i 6 år og har en pedagogisk og trygg fremgang i sin samba-undervisning.


Karoline Tomren Utgård, Danser

Karoline kommer opprinnelig fra Vestnes, men er i dag bosatt i Oslo. Hun har danset ballett siden barndommen, og har siden drevet med andre stiler som afro, jazz og moderne. Som 19-åring bodde hun på Cuba, og her fikk hun øynene opp for latinodanser som salsa, rumba, reggaeton, merengue og bachata. På Cuba jobbet hun med en profesjonell cabaret. I 2011 begynte hun med samba, og har gjort show på blant annet NRK og TV2. Karoline er kjent for sin tilstedeværelse og utstråling på scenen..


Laura Kolling, Danser

Laura er spansk-norsk og begynte med klassisk ballett da hun var fem. Hun gikk blant annet på Operaens ballettskole og deltok i oppsetninger til balletskolen og Nasjonalballeten, og konkurranser i inn- og utland. Som sekstenåring flyttet hun til London der hun fullførte en treårig danseutdanning på Central School of Ballet i klassisk ballett og relaterte dansestiler. Det siste året var hun del av avgangsklassens ballettkompani som turnerte i Storbritannia i fire måneder. Siden har hun utforsket hip hop og house før hun begynte med salsa og andre latinamerikanske danser i Argentina i 2009, og har bl. annet opptrådt i salsagruppen Ladyshow i Oslo. I 2013 ble hun del av Sambaladies, og begynte også å opptre i profesjonelle salsashow med danspartnere. I 2014 vant hun tredjeplass sammen med sin dansepartner i en internasjonal salsakonkurranse i Guatemala, og de kvalifiserte også i verdensmesterskapet i Puerto Rico, World Salsa Open. Nå for tiden jobber Laura i ulike danseprosjekter innen ulike stilarter. Sammen med Samba Ladies har hun blant annet deltatt på Stjernekamp, God Morgen Norge, VGTV, på åpningen av fotball VM 2014 på TV2 og på Kontraskjæret, i tillegg til en rekke med firmaeventer og festivaler. Laura lærer raskt, er en dyktig danser og ikke minst en fantastisk koreograf!


Linn-Marie Kongsrud Eriksen, Danser

Linn-Marie kommer fra landsbyen Dokka og flyttet til Oslo høsten 2012. Hun har konkurrert i rytmisk gymnastikk siden hun var 9 år, og danset like lenge. I rytmisk gymnastikk har hun blitt kretsmester 4 år på rad, og med tropp har hun blant annet deltatt i Nordisk mesterskap. Hun har trening innen jazzballett, moderne, hip hop, streetjazz, klassisk ballett og stepp. Hun har deltatt på en rekke oppsetninger som "Sound of Musicals" (utdrag fra mange musikaler), "Snehvit og de syv dvergene" (som Snehvit), "Grease", m.m. Nå studerer hun ved danselinjen på Bårdar Danseinstitutt, hvor hovedfagene er klassisk ballett, jazz og moderne. I høst ble Linn Marie introdusert for en helt ny verden, nemlig latino- og sambarytmer. Som den gode danseren hun er, lærte hun dette like fort som alt annet. Med sin fantastiske utstråling og søte smil, sjarmerer hun alle på scenen!


Sandra Sistero , Danser

Sandra kommer fra Spania, og har danset hele livet. Etter flere år med ballett, ville hun prøve seg på ulike latinostiler hvor hun følte hun kunne bevege seg mer fritt og lidenskapelig. Det var afro, salsa, bachata og flamenco som var i hovedfokus. I 2009 bodde hun i Liverpool, hvor hun begynte med capoeira. Hun ble inspirert av brasiliansk kultur, og ble med i en sambaskole. Sandra har jobbet som danser i showteamene til de kjente klubbene La Paloma I Barcelona og Pacha på Ibiza, hun har også lang erfaring med forskjellige karnevalsparader. Da hun flyttet til Norge fant hun seg fort til rette i det brasilianske miljøet, og fortsatte med capoeira og samba. Der møtte hun Sambaladies jentene og har vært med på store show som blant annet TV2 "Skal vi danse", Liertoppens Sommerfest på Union Scene og Stoppested Verden festival!