Hva samba ladies tilbyr

Samba Ladies tilbyr spektakulære samba og latinoshow av beste kvalitet!

Samba Ladies jobber hovedsakelig mot bedriftsmarkedet på kick off, produktlanseringer, sommerfester, julebord, konferanser etc og har mye erfaring fra nettopp dette. Vi har også gjort en rekke TV opptredener for blant annet TV2, NRK, Stjernekamp og Skal vi Danse, har jobbet med Rikskonsertene og den Norske Opera. I tillegg gjør vi også private event som jubileer og bryllup. Vi kan garantere at det blir forrykende stemning ila arrangementet!

Dans skaper glede så hvorfor ikke booke et nytt og spennende underholdningsinnslag for å sette godstemningen på arrangementet deres?

Samba Ladies leverer show med ekte karneval-samba fra Rio de Janeiro. Det er viktig for oss å få spredd glede og energi på scenen! Vi hadde også et helt unikt konsept for Fotball VM i Brasil hvor vi hadde med oss både capoeira og fotballtriksing på scenen, vi gjorde åpningsshowet på Kontraskjæret og turnerte rundt i landet for å skape den autentiske Brasilstemningen!

Vårt crew består alle av profesjonelle dansere og vi er opptatt av å kunne levere høy kvalitet samt yte service og komme med kreative innspill. Kundene våre sier vi leverer forrykende show fullpakket med energi, fengende rytmer og og fargerike kostymer! Her er link til vår referanseliste http://sambalady.no/referanser/. Jentene i Samba Ladies har også deltatt på det verdenskjente karnevalet i Rio de Janeiro gjennom en av byens beste skoler, Beija Flor.

Samba Ladies tilbyr, i tillegg til show, enkle koreografier slik at alle på arrangementet kan være med å danse! Vi tar gjerne med ledergruppen på scenen eller lager dansekonkurranser blant de ansatte. Anbefales!

 

Vi leverer en helt ny og unik opplevelse på ditt event og gleder oss til å jobbe med deg!

 

 

Her er det bare kreativiteten som setter stopper!

Ta kontakt med Samba Ladies på telefon 45 21 32 70 og vi skreddersyr ditt event!

 

 

Samba Ladies hadde en vellykket forestilling i Operaen august 2014. Det var veldig flott å kunne få spre brasiliansk kultur i den Norske Operaen.

 

Samba Ladies Operaen august 2014 m logo - Kopi (1024x798)